Els sanitaris del departament Xàtiva-Ontinyent es concentren per a denunciar les agressions patides i que van en augment

Reprodueix vídeo

Augment de les agressions al departament Xàtiva-Ontinyent

Professionals sanitaris d’Atenció Primària del departament Xàtiva-Ontinyent s’han concentrat aquest dilluns a les portes dels centres de salut i consultoris per a condemnar i denunciar els atacs patits que en la seua majoria són verbals però també hi ha algun físic. I és que les agressions a sanitaris han anat en augment; el 2022 es registraren 35, 23 d’elles focalitzades en l’atenció primària i en el que va de 2023 ja es comptabilitzen 11.

Els professionals mostren així la seua preocupació ja que hi ha pacients que no entenen. Per la pandèmia, s’ha canviat la forma de treballar però l’exigència és cada vegada major.

Davant els fets, el departament serà rigorós en l’aplicació del Pla Integral de Prevenció de les Agressions en l’Entorn Sanitari. Aprova per Conselleria on un dels seus objectius és, a més de recolzar a les víctimes, denunciar aquests casos i donar-los visibilitat.

Augment de les agressions al departament Xàtiva-Ontinyent

Comarcal.TV

Augment de les agressions al departament Xàtiva-Ontinyent

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés