BON DÍA COMARCAL COMARCAL TELEVISIÓ

Últims vídeos

Crítiques de "Dos tontos todavía más tontos" i "Open Windows"

Més crítiques www.tavernamasti.blogspot.com

Repassem els films més destacats amb Óscar Vela “Mastí”, que hui ens porta dues crítiques. En primer lloc, ens analitza la secuela de la popular comèdia “Dos tontos todavía más tontos” i, d’altra banda, ens descobreix “Open Windows”, un film destacats en les novetat...


Hospital Veterinari ens adverteix sobre la leishmaniosis

Javier Guaita, de l´Hospital Veterinari, analitza el risc i els efectes de l´infermetat

Passem consulta al nostre espai de salut i hui ens centrem en les nostres mascotes, concretament en el que diuen que és el millor amic dels humans: els gossos. Anem a parlar de la Leishmaniosis, una infermetat que pot afectar també als humans. De fet, s’estima que 12 milions de persones arreu del món pateixen leishmaniosis.

...

Remeis Casolans per a la fatiga, la tos i les arrugues del coll

Amb l´experta Salud Calabuig

Nova entrega de remeis casolans. En aquesta ocasió per a la fatiga, la tos i dissimular les arrugues del coll. A més, Salud Calabuig ens ensenya una forma senzilla i eficaç per a netejar el teclat de l’ordinador.

...

Noah Histeria visita Bon Dia Comarcal

Repassem l'any en que s'han consolidat com grup musical

Assossec, ansietat, anhel, pau i passió, cinc estats d'ànim que defineixen a cinc persones amb formes diferents d'experimentar la música. Els parlem de Noah Histeria, un grup de música xativí que traspassa les nostres fronteres. Després de proclamar-se subcampions al concurs internacional Emergenza, han re...


Lluita contra la Violència de Gènere

analitzem la situació amb el coordinador Educació Vial Policia Local Xàtiva

25 de novembre, hui es commemora la lluita contra la violència de gènere a tot el món. Una lacra de la nostra societat que analitzem amb el Coordinador d’Educació Vial d ela Policia Local de la capital de La Costera.

...


Noticies 866 a 868 de 868

Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.