Centenars de persones reimaginen Ontinyent amb les activitats del IV Park(ing) Day celebrat a la plaça de la Concepció

Reprodueix vídeo

IV Park(ing) Day a Ontinyent

Centenars de persones de totes les edats gaudien dissabte passat de les activitats del IV Park(ing) Day d’Ontinyent.  Una activitat que es celebra a nivell mundial i reimagina les ciutats amb menys espais per als vehicles i més per a els persones. A nivell local es pretén, a me´s fomentar aquest tipus d’iniciatives als diferents barris de la ciutat i en aquesta ocasió s’ha elegit la Plaça de la Concepció.

Una intensa jornada que ha inclòs fins a 12 tallers i 6 activitats per passar-ho bé compartint un ambient educatiu i de sensibilització en temes mediambientals i de mobilitat.

Una dotzena de tallers de tot tipus impartits per associacions, col·legis, comerços locals i voluntariat ambiental. Un d’ells, de farines i masses, a càrrec del Forn Sant Esteve.

Batucada, consciència mediambiental i joc brossaball foren els tres tallers desenvolupats pel col·legi la Milagrosa.

Les famílies van així gaudir d’un espai ideal per anar en bici o patins, jugar, gaudir del teatre o participar en distintes activitats.

Entre les activitats, a més del retorn del circuit multiaventura amb rocòdrom i tirolina també va destacar l’espectacle teatral  “Herència”, de la companyia La Indústria Teatrera, que va convidar a la reflexió sobre el món en el qual vivim i el que volem deixar a les futures generacions.

12 tallers i 6 activitats

Comarcal.TV

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés