Creu Roja Ontinyent presenta al seu nou equip presidit per Javier Cantó Vañó

Reprodueix vídeo

Nova junta de la Creu Roja d’Ontinyent

Javier Cantó Vañó ha assumit la presidència del Comitè Local de Creu Roja en Ontinyent. Un nomenament que ha sigut ratificat pel president provincial de Creu Roja en València, Juan José Collado i el president autonòmic, Rafael Gandia. Junt a Javier Cantó  també s’han nomenat dos vicepresidents en l’assemblea local: Pepe Reig i Dolo Moscardó. A curt termini s’integrarà en l’equip de direcció a tot el comitè de l’assemblea format per 8 persones elegides per votació en abril de 2023. En general, el compromís del nou equip és abordar les línies estratègiques de Creu Roja per als propers quatre anys aprovades en la X Assemblea General celebrada en març d’aquest any.

Un dels propòsits a curt termini passa per comarcalitzar l’assemblea.

Altre repta és ampliar Creu Roja Joventut en Ontinyent, formant un grup nombrós i actiu de voluntariat jove per a garantir d’aquesta manera el futur de l’assemblea.

Un voluntariat que és clau per a la supervivència de l’entitat i que es pot compaginar amb el treball i els estudis.

Així, Javier Cantó, l’ara president ha realitzat durant l’últim any funcions d’assessorament estratègic i ha participat en el Grup de Treball Futur de Creu Roja en Ontinyent.

Nova junta de la Creu Roja d’Ontinyent

Comarcal.TV

Nova junta de la Creu Roja d'Ontinyent

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés