Torna la Fira de Fires d’Oliva amb una gran programació

Reprodueix vídeo

La Fira de Fires torna a Oliva, del 17 al 19 de juny amb una programació  per a tots els públics i molt treballada que aglutina vuit zones dedicades a la gastronòmica, jocs infantils, agricultura, artesania, atraccions, cultura i música.

Una Fira dividida en vuit Fires, La Fira al Ras, s’ubicarà al Parc de l’Estació. Comptarà amb actuacions en directe de grups, balladors i cantats d’Oliva, de la comarca i de pobles valencians, a més acollirà la festa d’inauguració.

Una inauguració que inclourà la tradicional cercavila i a partir de les vuit, les actuacions de Botifarra, Nius, Auxili i ja de matinada Nonai Sound DJ.

Com a novetat trobem la Fira Rebombori, una zona de jocs de fusta i inflables per als més menuts. Esta s’ubicarà al passeig de Lluís Vives i que inclourà espectacles com “la Colla d’À punt” o “Robin Hood”.

La Fira Pica-Pica, ubicada al sector 15 d’Oliva, comptarà amb actuacions en directe de grups locals i comarcals com la Dinaora i el Tardeo Walectric.

La Fira d’Atraccions també estarà al sector 15 però a la part del Conservatori de Música. La Fira Cultural romandrà al passeig de Jaume I, en la zona de la Casa de la Festa. Comptarà amb botiguetes, presentacions i signatura de libres i música en directe. Romandrà al passeig de Jaume I, en la zona de la Casa de la Festa.

Després de diversos anys sense estar presents, els agricultors i comerços de proximitat també oferiran xerrades. Un dels plats forts del programa serà la presentació de la imatge “El Rebots” el divendres 17 de vesprada.

Finalment, La Fira Gastronòmica serà duta per 16 associacions i s’ubicarà en la part central del passeig, davant del Mercat Municipal. Per últim la Fira Artesanal estarà enguany tematitzada amb un campament romà. Es trobarà també una escola de gladiadors, artesania, alimentació, restauració i tallers.

Una Fira dividida en vuit Fires, que dinamitza molts barris de la ciutat i aconsegueix que tot el passeig d’Oliva estiga cobert de paradetes i molta diversió.

 

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés