Demà dijous 21 de setembre, es posen en marxa les obres de renovació de l’asfalt de més de 20 carrers i camins de la ciutat de Xàtiva

Reprodueix vídeo

Comencen les obres de renovació de l’asfalt de 20 carres de Xàtiva

Demà dijous 21 de setembre, es posen en marxa les obres de renovació de l’asfalt. En més de 20 carrers i camins de la ciutat de Xàtiva. Aquests treballs es troben dins del Pla d’Inversions 2022-2023 de la Diputació de València i estan dotats amb 312.822,14€. A aquest preu s’han de sumar les millores ofertes per l’empresa adjudicatària, Pavasal, de 111.501 €. El valor final ascendeix, per tant, a 424.323,14 €.

Les obres, que comencen aquesta setmana, s’allargaran fins al dia 19 d’octubre. Encara que aquesta previsió pot variar en funció de condicions climatològiques per tal que les tasques puguen desenvolupar-se amb normalitat.

Els primers treballs començaran aquesta setmana amb els carrers Avinguda Virrey Lluis Despuig, C/ Cardenal Serra, intersecció Bruno Lomas, C/ Ángel La Calle i Tecla de Borja. I a partir de la pròxima setmana continuaran amb C/ Maulets, C/  Vicente Boix, Avinguda Corts Valencianes, C/ Reina, Dr. Simarro, C/ Lluis Alcanyis, C/ Aben Ferro, C/ Sant Gaietà, C/  Baixada del Carme, Avinguda Jaume I, C/ Pujada al Castell; i també a les pedanies d’Annauir i la Torre de Lloris, així com les zones del Carraixet i de Bixquert.

L’Ajuntament de Xàtiva informarà a través de les xarxes socials de manera regular sobre la previsió i l’avanç de les obres per a minimitzar les molèsties a la ciutadania.

Comencen les obres de renovació de l’asfalt de 20 carres de Xàtiva

Comarcal.TV

Comencen les obres de renovació de l’asfalt de 20 carres de Xàtiva

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés