Dénia celebrarà del 27 al 29 d’octubre el Festival de les Humanitats amb la participació de referents internacionals del pensament

Reprodueix vídeo

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha participat en la presentació del Festival de les Humanitats que se celebrarà del 27 al  29 d’octubre en diferents escenaris de Dénia. La cita inclou la programació de conferències i debats on participaran referents internacionals del pensament.  A més hi haurà exposicions, teatre, cinema i altres formes de creació artística. En aquest sentit, Puig ha destacat la importància de les humanitats per donar resposta als grans reptes actuals com són l’emergència climàtica o l’ascens dels autoritarismes.

Així mateix, el festival que arriba en el moment adequat en l’espai oportú, en Dénia. Ciutat que pel segle XI, de nom Daniya fou pròsper i florent i es va convertir en un fra de coneixement de primer ordre. Fer honor a eixa reputació és el que busca el Festival.

I tot amb un programa de luxe on participaran autèntiques eminències mundials en diferents matèries.

És el cas de Keshia M. Pollark Porter, de la universitat Johns Hopkins, qui fou la responsable de comptabilitat dels casos durant la pandèmia a nivell mundial; Sophy Roberts, l’escriptora autora de llibre “Los últimos pianos de Siberia” o l’historiador Karl Schlögel, el major expert sobre la Unió Soviètica.

Comarcal.TV

Dénia Festival Humanitats
Presentació Dénia Festival Humanitats

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés