La Diputació d’Alacant destina més de 2’4 milions d’euros per a garantir la creació i la millora de les instal·lacions de Benitatxell i Teulada-Moraira

Reprodueix vídeo

Desenvolupament dels municipis

Els diputats d’Infraestructures i Assistència a Municipis, Javier Gutiérrez, i del Centre Doctor Esquerdo, Família i Pedro Herrero, Juan Bautista Roselló, han visitat El Poble Nou de Benitatxell i Teulada-Moraira, dos municipis on la Diputació d’Alacant ha compromès més de 2,4 milions d’euros a través dels plans provincials Planifica, Més A prop, Més Esport i Més Aigua.

La institució ha atorgat a aquestes dues poblacions de la Marina Alta prop de mig milió d’euros.

Els projectes de la localitat als quals, en conjunt, la Diputació ha destinat prop de 1,2 milions d’euros.

Entre les intervencions més destacades està la reforma de la Plaça dels Pesqueres, l’ordenació d’accessos i pavimentació accessible en el nucli urbà, el condicionament paisatgístic de la zona esportiva, la creació de noves pistes de pàdel i la reurbanització parcial de les avingudes Alacant i València, obra per un import de 243.076 euros que es traduiran en un nou Benitatxell.

Després d’aquesta, els diputats van celebrar una segona trobada amb l’alcalde de Teulada Moraira, Raúl Llobell, per a analitzar les obres escomeses a la localitat. Una de les actuacions visitades ha sigut l’avinguda Mediterrani, on han conclòs les obres d’asfaltat i millora i la reposició de la xarxa d’aigües. També s’escometrà amb ajudes de la Diputació la reurbanització del carrer Colón i la instal·lació de contenidors soterrats. L’obra de major import, amb 1,4 milions d’euros, serà la cobertura del poliesportiu de Moraira per a la que la Diputació ha subvencionat, a més, la construcció de dues pistes de tennis, nous parcs i jocs infantils en places públiques i l’adequació i substitució lluminària en instal·lacions esportives, tres actuacions que ja han sigut finalitzades.

En total, les obres subvencionades amb ajudes de la Diputació d’Alacant en aquesta localitat sumen un total de més d’1.270.000 euros.

Desenvolupament dels municipis

Comarcal.TV

Desenvolupament dels municipis

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés