La UPV d’Alcoi ofereix més de 800 places al curs 2022/23

Reprodueix vídeo

El Campus d’Alcoi de la UPV ofereix més de 800 places al curs 2022/23, 75 d’elles per al nou Grau en Informàtica Industrial i Robòtica.

El Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València ha presentat la seua campanya de matriculació on ofereix més de 800 places al curs 2022/23 en màsters universitaris, graus i dobles graus. la principal novetat és la incorporació del Grau en Informàtica Industrial i Robòtica, una titulació molt demandada per les empreses de l’entorn.

Campanya matriculació 2022/23 impartida al Campus d’Alcoi de la UPV compten amb un gran índex d’ocupabilitat i són molt demandades per les empreses. La formació destaca per la seua qualitat i proximitat entre professorat i alumne i és que no hem d’oblidar que segons el rànquing de Xangai, aquesta és la millor politècnica d’Espanya.

Així que el repte és continuar creixent en alumnes amb clara vocació tecnològica com ja va ocorre l’any passat.

El termini per a la preinscripció en graus i dobles graus és del 22 de juny al 8 de juliol, fins les 14 hores. I els resultats de la preinscripció es faran públics a partir del 15 de juliol. A més dels oficials, el campus compta amb nous canals d’informació.

I com a lema de la campanya impulsada enguany per la Universitat s’ha elegit aquest “UPV XXL per a un talent sense límits”.

I ha animat a accedir al web upvxxl.es per conèixer tota l’oferta de la UPV.

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés