El MICA torna a omplir de dansa i circ contemporani Aielo de Malferit

Reprodueix vídeo

El MICA torna a omplir de dansa i circ  Aielo de Malferit

Aielo de Malferit ha celebrat aquest cap de setmana la segona edició del Festival MICA que ha tornat a omplir de dansa i circ contemporanis les places i parcs d’aquesta localitat que va ser capital cultural valenciana el 2022.  Han sigut set cites gratuïtes per a tots els públics les que han fidelitzat nous públics a les arts escèniques, propostes destacades del panorama valencià i estatal i molt originals.

El programa s’obria el dissabte de vesprada amb l’espectacle Cuerdo de Señor Stets que va tenir lloc al parc lateral de l’església Sant Pere Apòstol. Es tracta d’un acròbata, malabarista, funambulista amb sentit de l’humor que combina habilitat i surrealisme amb cordes, rateres i titelles. Seguidament Leandre Clown de Catalunya presentava “Fly me to the moon” a la plaça del Palau on dos funambulistes del desastre i la poesia emprene un viatge possible cap a la lluna amb una bicicleta voladora.

 La jornada finalitzaria a l’auditori i amb un dels part forts d’aquesta edició, l’espectacle “Rito” de la companyia Otradanza. En aquest cas una litúrgia que sorgeix de la simbiosi creadora de Guerrero i Noales. A més Cos, escultura, so i moviment són els ingredients per a despertar els cinc sentits i emocionar.

Finalment per al diumenge quedaven 4 espectacles. El primer “Suseso” arribat des de Xile on utilitzen el propi trànsit rodat com a estímul per improvisar, segon arribat des de Madrid Tartana. Un espectacle desenfadat i un alt nivell tècnic en les principals tècniques circenses: la bàscula coreana i els equilibris sobre mans. Com veiem fins ara propostes innovadores sota la direcció artística de la Companyia Maduixa, comptant també amb la col·laboració de molts voluntaris.

Així per la vesprada fou el torn de la Jove Companyia de Màsters Ballet d’Ontinyent i “Miragre” de la Companyia Maduixa.

El MICA torna a omplir de dansa i circ  Aielo de Malferit

Comarcal.TV

El MICA torna a omplir de dansa i circ  Aielo de Malferit

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés