El nou Govern d’Ontinyent comptarà amb sis gran àrees

Reprodueix vídeo

El nou Govern d’Ontinyent comptarà amb sis gran àrees

El Museu del Tèxtil ha sigut l’escenari per donar a conèixer quina serà l’estructura política que tindrà el nou govern municipal de la ciutat al període 2023-2027. El que es manté és el sistema d’àrees existent de la legislatura que finalitza, un total de 6.

Al front de l’àrea de Política Econòmica estarà Natàlia Enguix.

Així al front de l’àrea de Territori i Serveis Municipals, que inclou la gestió de Patrimoni o Urbanisme seguirà Òscar Borrell, comptant-se amb una delegació específica de Serves Municipals i Transport Públic al càrrec de Jordi Vallés. Altra àrea serà la de Govern Obert, Modernització, Seguretat i Projectes Europeus, que inclou la gestió d’aspectes com Hisenda o Personal i que tindrà al front a Pablo Úbeda. Sayo Gandia continuarà com a responsable de l’àrea de Sostenibilitat. Abastirà aspectes com Medi Ambient, Parcs i Jardins, Neteja Viària i d’Edificis Públics o Recollida de Fem. Una cinquena àrea serà la de Política per a les Persones al front de la qual estarà Paula Soler.

Finalment l’àrea d’Educació, Cultura, Esports, Joventut i Festes serà gestionada per Àlex Borrell. A més inclourà dues delegacions específiques: Fira, Festes i Tradicions amb Àngels Muñoz i Educació i Esports amb Ferran Gandia. Pel que fa a les 7 tinences d’alcaldia, seguiran l’ordre de la llista electoral d’Ens Uneix.

Rodríguez també ha confirmat que s’ha ofert als grups de l’oposició un total de 7 regidores. Quatre que ja gestionaven grups diferents dels del Govern: Consum, Arxiu; Enllumenat i Cementeri, als que s’afegeixen tres noves: Aigües, Agricultura i Protecció Civil.

El nou Govern d’Ontinyent comptarà amb sis gran àrees

Comarcal.TV

El nou Govern d’Ontinyent comptarà amb sis gran àrees

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés