Xàtiva acull totes les activitats del projecte “València per la pau” del Fons Valencià per la Solidaritat en el marc del Dia Internacional de la Pau

Reprodueix vídeo

Epicentre de la cultura de pau

Xàtiva acollirà durant les pròximes setmanes la totalitat de les activitats programades en el marc de la tercera edició del projecte “València per la Pau.”, desenvolupat pel Fons Valencià per la Solidaritat i cofinançat per la Diputació de València.

L’entitat- albergarà el projecte amb motiu del Dia Internacional de la Pau, el qual es commemora el 21 de setembre.

Entre les activitats que es desenvoluparan a Xàtiva es troba l’exposició “El Fil de la Por”.

Aquesta exposició, que estarà ubicada al Convent de Sant Domènec (C/ Sant Domènec, 7) del 23 al 30 de setembre.

Per altra banda, el mateix divendres 23 de setembre, a les 19.00 h, al mateix Convent de Sant Domènec, es projectarà el documental d’investigació “Els Fils del Tauler” del Col·lectiu Mirades.

A més, al voltant de 300 alumnes dels diferents centres educatius de secundària de la ciutat (IES Josep de Ribera, IES Lluís Simarro La Cabra, CIPFP La Costera, CPFPA Francesc Bosch i Morata i Col·legi Claret) en el marc del projecte “València per la Pau”, se sensibilitzaran al voltant de la cultura de pau i la no-violència a través de diferents tallers didàctics.

Per últim, els dies 18, 19 i 20 d’octubre es realitzarà a Xàtiva la jornada anomenada “Ciutadania per la pau. La cultura de pau com a element transversal en l’educació”.

El Fons Valencià és l’associació d’entitats locals de la Comunitat Valenciana que té com a objectius realitzar i finançar projectes de cooperació internacional.

Actualment, el Fons concentra les seues actuacions de cooperació descentralitzada a l’Equador, Bolívia i el Salvador, així com en països en situacions d’emergència.

Epicentre de la cultura de pau

Comarcal.TV

Epicentre de la cultura de pau

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés