Arranca en Dénia el Festival de les Humanitats, la cimera dels grans savis del segle XXI per reflexionar sobre els grans reptes del món actual

Reprodueix vídeo

Festival de les Humanitats de Dénia

Aquest dijous ha arrancat el Festival de les Humanitats de Dénia i veient l’afluència en la jornada inaugural ja es pot traure una primera conclusió: si l’objectiu és repensar el món de les humanitats hi ha esperança ja que la iniciativa de reunir a alguns dels savis del segle XXI ha despertat interès. Aquest és un esdeveniment multidisciplinar que durant tres dies congregarà a les més rellevants personalitats. Dins de l’àmbit científic, humanístic, empresarial i cultural per a debatre i reflexionar sobres els reptes als que s’enfronta l’ésser humà.

L’acte d’obertura al Multiespai l’androna Baleària Port de Dénia ha comptat amb la participació del ministre d’Universitats, Joan Subirats, del president de la Generalitat, Ximo Puig i de l’alcalde de Dénia, Vicent Grimalt, representant l’inequívoc recolzament institucional de tan important cita. A la seua intervenció, el cap del Consell ha alertat que un fantasma recorre Europa: la incertesa.

Així el president ha defensat la sostenibilitat, la justícia social i el diàleg front  als actuals reptes que suposen l’emergència climàtica, la desigualtat i l’autoritarisme.

Aquest Festival de les Humanitats que celebra la seua primera edició s’ha estructurat en una desena de sessions de debat sobre ciència, tecnologia i humanitats

Combinades amb activitats paral·leles com espectacles de música i dansa, tallers i exposicions.

Comarcal.TV

Festival de les Humanitats de Dénia

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés