Més de 2000 alumnes assisteixen a la “Fira de l’Estudiantat” dins la VII Setmana Pedagògica d’Ontinyent

Reprodueix vídeo

“Fira de l’Estudiantat” VII Setmana Pedagògica d’Ontinyent

Més de 2000 alumnes de secundària de les comarques de La Vall d’Albaida, La Canal de Navarrés i El Comtat assistien el divendres, 21 d’abril,  a la “Fira de l’Estudiantat” d’Ontinyent, que tenia lloc a les places de la Concepció i José Niñerola (front Museu del Tèxtil) dins la VII Setmana Pedagògica d’Ontinyent, i amb estands de diferents centres educatius amb presència a la comarca.

Així, la cita d’enguany comptava com a novetats amb informació referent al nou mòdul del Tèxtil de l’IES Jaume I i un estand d’ATEVAL amb informació referida al món del tèxtil. Els centres d’FP d’Ontinyent presentaven els nous mòduls que prestaran en el curs 23-24, que per a Ontinyent són el Màster d’FP de Robòtica i el superior del Tèxtil en el IES Jaume I, el batxillerat general i el mòdul superior en el camp de la informàtica en l’IES L’Estació i els nous mòduls d’Infantil i Mediació comunicativa de l’IES Pou Clar.

A més la Conselleria d’Educació formava part de la Fira de l’Estudiantat amb una mostra de l’FP de La Vall d’Albaida.

Un dia molt especial per a l’educació a Ontinyent i per a la importància de difondre la FP com la resposta  competencial de les empreses. Una mostra de la bona col·laboració de l’Ajuntament amb la Generalitat, que a través de la Direcció General de FP participava amb un stand propi.

La “Setmana Pedagògica”, que també incloïa en la vesprada del divendres a la Sala Gomis el lliurament dels Premis Sambori. Finalment acabava el dissabte 22 amb una activitat dins del programa “Ontinyent obert per obres” amb un recorregut guiat per les obres del programa Edificant.

Comarcal.TV

“Fira de l’Estudiantat” VII Setmana Pedagògica d'Ontinyent

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés