La Fira d’Ontinyent ompli els carrers de gent, festa música i animació en una edició marcada pel fred i tot un seguit de novetats

Reprodueix vídeo

Fira d’Interès Turístic Autonòmic

Festa, música i animació omplien de públic en la vesprada del divendres 18 de novembre el recinte firal d’Ontinyent. Motiu de la inauguració de la que és la primera edició de la Fira de Novembre de la ciutat declarada d’Interès Turístic Autonòmic.

La d’enguany ha estat l’edició 604 des de l’atorgament del Privilegi Reial atorgat a la ciutat pel rei Alfons el Magnànim en 1418, un moment històric que, a l’igual que als últims anys, era rememorat en l’acte inaugural amb la lectura del text del privilegi a càrrec de Rosana Ferrero.  La lectura del privilegi reial donava pas a una posterior cercavila que recorria el recinte amb l’actuació itinerant de La Trocamba Matanusca.

La Fira 2022 ha comptat amb un espai musical i gastronòmic, OntiFira; la zona comercial, Fira-Comerç. La fira d’automòbil, Firauto i la zona d’atraccions mecàniques, amb 40 d’aquestes envoltades per més de mig centenar de paradetes.

I és que la Fira agrada a grans i menuts!

Aquest divendres també s’estrenava una de les novetats de la Fira, el servei de transport en bus gratuït des dels barris de Sant Rafel, el Llombo i Sant Josep. Altra de les novetats d’enguany ha estat l’espai familiar gratuït per a xiquets i xiquetes de totes les edats. I a l’igual que a les últimes edicions, també ha hagut uns horaris específics de fira sense soroll per tant de fer la fira inclusiva amb les persones amb Transtorn d’Espectre Autista (TEA). Recorden que la fira encara no ha acabat i que, el cap de setmana vinent,  poden trobar a la Fira d’Ontinyent.

Fira d’Interès Turístic Autonòmic

Comarcal.TV

Fira d’Interès Turístic Autonòmic

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés