L’Alcúdia de Crespins torna a ser la seu del II Concurs Internacional de Criadors Gloster en una cita que supera les xifres de l’anterior edició

Reprodueix vídeo

II Concurs Internacional de Criadors Gloster

Després del gran èxit de l’any passat, el Poliesportiu Municipal de l’Alcúdia de Crespins va tornar a ser, el passat dissabte 3 de desembre, la seua del II Concurs Internacional de Criadors Gloster (IGBA) de la Comunitat Valenciana. Un concurs, patrocinat per la Regidoria d’Esports, que reunirà en el municipi, per segon any consecutiu, a centenars d’ocells d’aquesta raça de canari anglès i en el qual es triarà al millor canari Gloster per la seua bellesa i elegància.

Tot i que primera edició va ser un èxit de participació, aquesta d’enguany ha batut rècord i a superat en xifres la primera.

L’Alcúdia de Crespins s’enorgulleix de ser el bressol del segon monogràfic internacional sobre el canari Gloster i l’Ajuntament ha posat tot de la seua part per a oferir totes les facilitats per al desenvolupament d’aquest concurs esportiu minoritari.

El Gloster és una raça recent que ha experimentat una ràpida expansió i ha obtingut un èxit notable en tot el món. És un canari vivaç, agraït, alegre i robust, motiu pel qual està perfectament indicat per a aficionats que s’inicien en la criança. També contribueix al seu cant melodiós i ric, herència dels progenitors Harze.

Concurs Internacional de Criadors Gloster

Comarcal.TV

II Concurs Internacional de Criadors Gloster

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés