II Fòrum d’Ocupació ompli la Sala Gomis d’Ontinyent

Reprodueix vídeo

II Fòrum d’Ocupació ompli la Sala Gomis d’Ontinyent

Administratius, carretoners, instal·ladors de climatització, comercials de telecomunicacions, enginyers, electromecànics, informàtics, forners, cuiners, infermers i inclús metges són alguns dels perfils que 34 empreses han buscat cobrir al II Fòrum d’Ocupació d’Ontinyent que aquest matí s’ha celebrat en una abarrotada Sala Gomis.

Una excel·lent acollida al pràcticament doblar les xifres de la primera edició que va tenir lloc al 2019. I és que s’ha passat de 530 a 955 persones demandants de treball participants; de 21 a 34 empreses que ofereixen 125 llocs de treball i s’han tancat més de 1200 entrevistes.

A més una jornada de gran interès on les quasi mil persones interessades es van haver d’inscriure prèviament per a poder generar una agenda d’entrevistes.

Finalment una marató d’entrevistes per a ofertes amb diversos nivells de qualificació per a una gran varietat d’empreses; això sí, totes d’Ontinyent i comarca.

Finalment el Fòrum ha comptat enguany amb la novetat de dues jornades prèvies a càrrec d’Actaio, l’acord Territorial per a l’Ocupació i el Desenvolupament Local d’Alcoi, Ibi i Ontinyent, en les quals es duia a terme dos tallers, un d’elaboració de currículum i altre sobre com preparar entrevistes de treball. A més, Actaio comptava amb punts d’assessorament laboral al llarg del matí a la Sala Gomis.

II Fòrum d’Ocupació ompli la Sala Gomis d’Ontinyent

Comarcal.TV

II Fòrum d’Ocupació ompli la Sala Gomis d'Ontinyent

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés