Més d’un centenar de vehicles clàssics participen a la III Concentració Ciutat de Xàtiva organitzada per la Falla Sant Feliu

Reprodueix vídeo

III Concentració de vehicles clàssics a Xàtiva

Aquestes sí que són autèntiques joies de dues i quatre rodes que acaparen les mirades tant dels més nostàlgics com dels amants del motor. Fins a 105 exemplars de vehicles clàssics es van poder contemplar el passat diumenge 12 de febrer a l’estació d’autobusos de Xàtiva en aquesta esperada tercera concentració que organitza la Falla Sant Feliu. Un acte que, a més, incrementa l’oferta d’oci a la ciutat ja que foren molts els veïns que s’aproparen de bon matí per gaudir d’aquestes meravelles i del gran ambient de germanor que va envair tota la jornada.

Moltes són les històries que s’amaguen darrere de cada vehicle, els seus propietaris, vinguts inclús d’Almansa, Albacete, Múrcia o Castelló, han sabut mantenir el disseny original i s’han aplicat a l’hora de conserver el model com el primer dia que va eixir de fàbrica. I així inclús trobem exemplars únics com aquest Opel Kadet del 67 automàtic.

Aquests impressionats Ford Mustang foren també molt admirats.

I pel que fa als trofeus lliurats aquesta Packard Deluxe Super 8 de 1949 propietat d’Eduardo Castellano va aconseguir el premi al millor cotxe. La millor moto fou aquesta Montesa Cappra 125 de Tono Sanchis; el Volkswagen Escarabajo Descapotable s’emportaria el Premi Falla Sant Feliu al millor vehicle.

III Concentració de vehicles clàssics a Xàtiva

Comarcal.TV

III Concentració de vehicles clàssics a Xàtiva

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés