La 22ª Mostra de Cinema d’Ontinyent inclou la projecció de 9 pel·lícules i 2 documentals

Reprodueix vídeo

22a Mostra de Cinema d’Ontinyent

Els amants del setè art estan d’enhorabona ja que Ontinyent està a punt d’encetar la 22 edició de la Mostra de Cinema. Del 3 al 30 de novembre es projectaran nou llargmetratges i dos curtmetratges. El Cine Club Utiye torna així a apostar per una programació de qualitat, alternativa i en versió original. Una iniciativa que està totalment consolidada a la capital de la Vall d’Albaida.

Del 3 al 9 de novembre es presentarà el llarg “Dispararon al pianista” de Fernando Trueba i “Mi nombre es Alfred Hitchcock” de Marc Cousins. Mentre, el documental “Adeu, estimats Haters” sols s’emetrà el dissabte dia 4.

La programació continuarà del 10 al 16 de nombre amb la projecció del film del japonès Hayao Miyazaki, “El Chico y la garza” i dels curts “La Fifla” i “Un dia com un altre”. En aquest sentit, el 9 de novembre es comptarà amb la presència del director Jordi Sebastià i el productor Vicent Monsonís per parlar d’aquests dos últims treballs.

A la tercera setmana, del 17 al 23, s’emetrà la pel·lícula “Chinas” de la directora Arantxa Echevarria i en la qual ha participat el director ontinyentí Jorge Calatayud.

A més es comptarà amb la projecció del millor film d’animació als Premis del Cine Europeu “No se admiten perros ni italianos”. I, a més, el documental “Domingo domingo” sobre els camps de taronja de Laura García, qui estarà presentant la seua obra a Ontinyent el dijous 16 junt al productor Rafa Moles.

El programa conclourà amb la projecció del film “O corno”. Treball guardonat amb la Conxa d’Or a Millor Pel·lícula al Festival de Sant Sebastià. L’altre serà el thriller ambientant en la riuada de València de 1957, “Olvido”. Aquest treball serà presentat pel guionista Fermín Palacio el divendres 24 de novembre.

Totes les pel·lícules es projectaran als cinemes del centre comercial el Teler en sessions de 18, 20 i 22 hores a un preu de 3 euros per als socis de Utiye i de 5 euros per a no socis. Tots els horaris es poden consultar en www.cineclubutiye.com

22a Mostra de Cinema d’Ontinyent

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés