3 dies de dol després de l’atropellament mortal de 2 veïns

Reprodueix vídeo

L’Ajuntament de Canals decreta 3 dies de dol institucional després de l’atropellament mortal que ha sesgat la vida de dos veïns

El poble de Canals despertava ahir consternat i commocionat després del tràgic succés que durant la matinada del dissabte es va cobrar la vida de dos veïns innocents. L’Ajuntament, on les banderes ondegen a mig pal, ha decretat 3 dies de dol institucional com a símbol de condol. Tot açò en suport a les famílies afectades per la tragèdia. Aquest matí en una reunió privada l’alcaldessa els ha brindat tota l’ajuda necessària.

Fou a les 2.30 hores del dissabte quan Antonio Manuel G, de 48 anys, acabava amb la vida d’una jove parella. La parella de nacionalitat hondurenya va ser arrollada quan conduïa ebri i baix l’efecte de les drogues en direcció contrària per l’Avinguda València. L’origen del succés tenia lloc abans quan l’home va eixir a tota velocitat d’un pub en busca de dues persones. Els acusava d’agredir-lo en el local però va acabar atropellant a dos veïns que no tenien res a veure amb la disputa. El cotxe anava a una velocitat de 80 quilòmetres/hora en una via de 30 i va acabar caient al riu. L’home, de 31 anys moria al lloc de l’accident i la dona, de 30 ho feia hores després en l’hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva, deixen orfe a un bebè de quatre mesos.

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés