Les mans que insuflen vida centren la imatge gràfica de la 37 Mostra de Titelles de la Vall d’Albaida que se celebrarà del 13 al 16 d’octubre

Reprodueix vídeo

La trenta-setena edició de la Mostra Internacional de Titelles de la Vall d’Albaida, que tindrà lloc del 13 al 16 d’octubre, ja compta amb cartell i l’audiovisual que sempre l’acompanya, obra del dissenyador Álvaro Sanchis, qui porta col·laborant en aquest projecte des del 2010. La imatge gràfica d’enguany es centra en les mans del titellaire que tantes vegades romanen ocultes en les representacions.

Tècnicament és un cartell diferent al de l’any passat perquè inclou elements d’animació orgànica amb moviments més naturals. La peça de vídeo resumeix la idea, el concepte i l’esperit de la proposta.

A la presentació del cartell de la 37 Mostra Titelles la Vall d’Albaida també es donaren avanços de l’actual edició. Entre elles que es comptarà amb companyies de sis comunitats autònomes i d’una italiana, reconeguda en el FETEN. A més, es pararà en 20 pobles de la comarca i novament la Mostra se celebra en octubre.

Els pobles participants en la mostra són Agullent, Aielo de Malferit, Albaida, Alfarrasí, Atzeneta d’Albaida, Beniatjar, Beniganim, Bocairent, Castelló de Rugat, Fontanars dels Alforins, Montaverner, Montitxelvo, l’Olleria, Ontinyent, Otos, el Palomar, la Pobla del Duc, Quatretonda, el Ràfol de Salem i Salem.

Comarcal.TV

 

37 Mostra Titelles la Vall d’Albaida
Presentació 37 Mostra Titelles la Vall d’Albaida

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés