l’Escola Feminista d’Ontinyent

Reprodueix vídeo

L’advocada Núria González aborda dins l’Escola Feminista d’Ontinyent el negoci darrere dels “ventres de lloguer”

Una explotació reproductiva de les dones, sobretot pobres, que les torna a l’esclavitud; un contracte on l’objecte del contracte és un ésser humà … d’aquesta manera l’advocada Núria González exposava el seu rebuig als ventres de lloguer i al negoci que amaguen les empreses darrere d’aquesta pràctica. I ho va fer al teatre Echegaray d’Ontinyent dins de la programació de la III Escola Feminista, organitzada per la regidoria d’Igualtat.

Núria és una de les més importants lluitadores que tenim a Espanya per a l’abolició d’aquesta pràctica. Advocada i activista feminista llicenciada en Dret, és integrant dels serveis jurídics d’UGT de Catalunya i del torn d’ofici de Violència de Gènere de Barcelona, comunicadora i autora del llibre “Ventres de Lloguer”. És també coneguda per la denúncia a la Fiscalia General de l’Estat contra 6 agències de ventres de lloguer.

I aquest és el sentit de l’Escola Feminista d’Ontinyent que ja du 3 edicions. La celebració de ponències per la igualtat i empoderament de les dones reunint a destacades professionals.

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés