25 autors, nous apartats, efemèrides i la recuperació dels Fulls Literaris conformen el Llibre de la Fira d’Agost de Xàtiva coordinat per Agustí Garzó

Reprodueix vídeo

Llibre de la Fira Xàtiva 2022

La Casa de Cultura de Xàtiva ha acollit aquest dijous la presentació del Llibre de la Fira d’Agost 2022 que ha estat coordinat pel periodista Agustí Garzó i dissenyat per Alfredo Pardo. En ell escriuen un total de 25 col·laboradors i conté novetats com el nou apartat “La Xàtiva de fa cent anys”.

Altra novetat és que recupera un clàssic dels llibres de Fira que té una presència intermitent són els “Fulls Literaris” amb històries de Paula Llorens, Maruxa Duart, Pablo Martínez, Ximo Cerdà i Toni Cucarella.

Tanmateix el llibre es fa ressò de les dues efemèrides del 2022 a Xàtiva.

El llibre s’articula en sis blocs, a banda de l’institucional. El primer és el dedicat a articles sobre la Fira; el segon és sobre temes de Xàtiva en general; el nou sobre la Xàtiva de fa cent alls; els fulls literaris amb les peces de ficció ambientades en Fira. Trobem el bloc dedicat a creadors plàstics locals i el bloc d’història.

En definitiva aquest és un volum molt participatiu i de gran varietat en quant als continguts.

La Fira d’Agost i dels seus protagonistes, és un espai idoni per als treballs d’història local.

En quant al disseny, Alfredo Pardo ha emprat l’estil del llibre de l’any passat amb subtils canvis. Visualment és molt potent on la fotografia de gran format està ben present.

Comarcal.TV

Llibre de la Fira Xàtiva 2022

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés