L’Olleria llança una nova edició del Pla R Activa per a empresaris i autònoms locals

Reprodueix vídeo

L’Olleria R Activa ajudes empreses autònoms

La regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Olleria ha llançat el Pla R Activa 2022 destinat als empresaris i autònoms locals que poden així beneficiar-se d’un paquet d’ajudes que es destinaran a la promoció de l’ocupació i la creació de noves empreses.

El Pla R Activa es divideix en 3 programes:

Programa Emplea destinat a autònoms i empreses ja existents o de nova creació.

El Programa Emprèn que té com objectiu l’afavoriment de la creació i l’establiment de noves empreses amb una ajuda d’un màxim de 1.500 euros.

Per últim, està el Programa Innova destinat a persones o empreses de menys de 5 treballadors que executen obres d’innovació, modernització i millores. Així com,  renovació de mobiliari, més eficiència energètica i estudis d’ús de les noves tecnologies.

La quantia serà màxim de 1.000 euros. Una nova edició d’un Pla R Activa que des de la seua posada en marxa ha repartit 15.000 euros en ajudes.

Més informació i sol·licituds fins al 15 de novembre d’aquest 200 en l’oficina AODL de l’Ajuntament de l’Olleria, al telèfon 607 547 643 o al correu adl@lolleria.org de dilluns a divendres de 8 a 14 hores.

Comarcal.TV

L'Olleria R Activa ajudes empreses autònoms
Rubén Morrió, regidor de l’Olleria

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés