NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Els Reis Mags d'Orient visiten els xiquets i xiquetes d'Oliva i Xeraco en la nit més màgica de l'any

Reis a la Safor

A la Safor, Ses Majestats els Reis d’Orient no van poder arribar d’altra manera. Per la costa i amb vaixell, Melcior, Gaspar i Baltasar desembarcaven a les localitats de Xeraco i d’Oliva mentre albiraven el Montgó i el Montduver que els indicaven que havien arribat correctament després del seu llarg viatge.

A Xeraco, la màxima autoritat local els donava la benvinguda i els demanava el primer dels regals per als seus conciutadans.

Salut també és el regal que els demanaven a la Parròquia de l’Encarnació en un any especial i difícil marcat per la pandèmia.

A Oliva, Ses Majestats també varen ser rebuts per l’equip de govern i pels cossos i forces de seguretat que van vetllar per la seua protecció.

Els majors de la residència de Nostra Senyora del Rebollet van ser els primers en poder saludar els Reis Mags

I després espais tan emblemàtics de la localitat d’Oliva com la Parròquia de Sant Roc, la de Santa Maria, les Monges Clarisses  i Sant Francesc d’Assis obriren les seus portes per a que els Reis d’Orient adoraren el xiquet nat.

I abans de que recorreren els carrers del poble per a saludar els xiquets i xiquetes des dels seus balcons, van passar per la casa del poble, on l’alcalde els va dirigir unes paraules d’agraïment.

Els balcons, una vegada més, van ser en la nit més màgica de l’any el lloc on les famílies es tornaven a reunir per a aplaudir, per a desitjar, per a posar l’esperança en un futur millor.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.