NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Xeraco promociona els locals de menjar per a emportar com a acció de recolzament al sector hostaler.

Del local a casa

Des de hui dijous ja estan en vigor les noves restriccions decretades per la Generalitat Valenciana per a frenar l’avanç dels contagis a la Comunitat i d’aquesta manera alleujar la pressió hospitalària al centres. Una de les mesures, tal vegada, la més comentada i amb major repercussió per a l’economia, és el tancament total de tots els bars i restaurants que hui ja amaneixen amb les persianes baixades.

No obstant, aquests establiments podran servir menjar per a endur, amb recollida en el local o amb servei de missatgeria, i és per això que l'Ajuntament de Xeraco ha posat en marxa la iniciativa «Xeraco amb gust» amb l'objectiu de donar a conèixer l'oferta de menjar a domicili o per recollir en els establiments del municipi davant la recentment citada normativa sanitària.

L'Ajuntament de Xeraco ha començat ja a posar a disposició de la ciutadania local, a través dels seus canals oficials a Internet, tota la informació necessària d'aquells bars, restaurants o un altre tipus de locals gastronòmics que s'hagin adherit a la campanya, com a dades de contacte, característiques del seu servei.

Xeraco es sensibilitza amb el sector de l'hostaleria, un dels més castigats pels problemes derivats de la Covid-19, i per això pretén donar suport als que disposen de mecanismes per a sobreviure en un context tan complicat com l'actual.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.