NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El PP celebra el seu congrés local

Bernat Martínez és el nou president

El PP de la Comunitat Valenciana celebrarà els 125 congressos locals que té pendents entre la pròxima setmana i el 28 de març, ja que la seua programació inicial es va veure afectada por la tercera onada de la Covid-19.

El partit s’ha adaptat a les actuals circumstancies per a poder portar a terme estos processos garantint la participació i la màxima protecció, i ho ha fet a través de tres fórmules: telemàtica, mixta i presencial. I d’aquesta última manera ho ha fet el president dels populars, Vicent Mompó a la localitat de Xeraco.

El comitè també ha aprovat la creació d’un Comitè Organitzador Provincial, que ajude al compliment de las mesures de seguretat i de suport als comitès locals i comarcals davant qualsevol dubte amb la ferramenta telemàtica o la logística de la organització i que  solvente les qüestiones jurídiques que puguen sorgir.

Des de l’organització s’ha agraït a Mompó la seua arribada a la presidència provincial.

Per això, el populars valencians afirmen que enfortiran el territori i donaran importància a la renovació les juntes locals.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.