NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Dos veïnes de l'Escola d'Adults de Xeraco guanyen el premi Sambori 2021

Premi a la constància

Pepica Esteve i Milagros Montilla, veïnes de Xeraco, han estat les guardonades del Premi Sambori 2021, un premis de naixen amb l’objectiu de promoure i difondre l’ús literari del valencià.

Les dos son alumnes de l’aula d’alfabetitizació i neolectors de l’Escola d’Adults de Xeraco, un espai que els dona una segona oportunitat per a aprendre tot allò que no van poder quan anaven a l’escola.

A l’Escola d’Adults amb les seues companyes comparteixen les seues inquietuds i ocupen, amb nous coneixements, el seu temps.

I a les classes precisament és naixen “En memòria dels meus cinc germans” i “Trossos de la meua vida” , les obres guanyadores dels Premis Sambori 2021 en la categoria de Formació de Persones Adultes, en una convocatòria que impulsa la creació de tallers d’escriptura que fan servir el valencià com una eina creativa per elaborar textos literaris, mitjançant els quals estimular la imaginació i canalitzar les ganes de contar històries.

L’Escola d’Adults de Xeraco també ofereix formació en graduat d’ESO, títol de valencià mitjà i superior i cursos de castellà i valencià per a estrangers,


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.