NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

16 mitjans aèries sufoquen dos incendis a la Vall d'Albaida, un d'ells declarat al barranc del Grau de l'Olleria que ha cremat dos hectàrees

Dia negre a la Vall

Les altes temperatures han arribat el que afavoreix el risc d’incendis forestals, si a més sumem ratxes de vent, el còctel és letal. Ahir fou una jornada dura amb dos incendis diferents declarats en l’Olleria i en una franja de terreny ubicada entre Ontinyent i Fontanars dels Alforins, encara que en aquest últim cas el detonant fou un accident de tràfic. Ambdós successos causaren la mobilització de fins 16 mitjans aeris a la Vall d’Albaida.

El primer avís es va notificar a les tres i mitja del migdia per l’incendi forestal declarat en la zona coneguda com el Barranc del Grau de l’Olleria. Fins el llocs dels fets es traslladaren cinc mitjans aeris, un d’ells per realitzar tasques de coordinació, diverses dotacions dels parcs de Xàtiva i Ontinyent, brigades de la diputació de València i dos autobombes.

Donada la proximitat del foc a indústries locals i centres educatius, es va establir la situació I del Pla Especial d’Incendis Forestals i desallotjar als veïns de la zona. A més des del consorci de Bombers i la Policia Local de l’Olleria es va demanar als ciutadans que tancaren portes i finestres per a evitar l’exposició al fum generat durant les tasques d’extinció. Una vegada més el ràpid desplegament dels serveis d’emergències va fer que en menys de dues hores, a les 17:20,  l’incendi es donara per estabilitzat després de cremar 2 hectàrees.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.