NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Regidoria de Protecció Animal de Xeraco i l'ONG Xaloc organitzen l?activitat "Alerta Tortuga" de sensibilització de la presencia d'aquests animals a la platja local

Alerta tortuga!

Les costes de la Comunitat Valenciana han estat escollides per la tortuga babaua en 15 ocasions els últims deu anys per posar els seus ous, i des d’aleshores l'ONG Xaloc ha estat l'encarregada de custodiar els nius fins a la seva eclosió.

Des de fa alguna mesos, Xaloc ha posat en marxa la campanya “Alerta Tortuga” a Xeraco amb la distribució dels cartells que alerten sobre el protocol en les localitzacions més importants de la localitat. Aquesta que veuen és la darrera activitat inclosa en la campanya i per a la que es necessita la col·laboració ciutadana per a conscienciar sobre la presència de tortugues marines al litoral xeraquer i avisar les persones usuàries de les platges de la possibilitat d'observar una tortuga posant ous, o d'un rastre deixat per la tortuga a la sorra, i de com actuar davant aquestes troballes.

Amb els veïns de Xeraco, Xaloc ha proposat un seguit de recomanacions en cas de trobar-se amb una tortuga marina.

A més de la col·laboració de la Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Alerta Tortuga! rep el suport des de 2020 de el projecte LIFE MEDTURTLES sobre conservació de tortugues marines a la Mediterrània, projecte en el qual participa l'equip de la Universitat com a soci. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.