NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Font de la Figuera rep més de 880.000 euros de la Generalitat per a reparar els danys de la Dana del 2019

Ajudes per la Dana

El temporal de la Dana de setembre del 2019 va ocasionar nombrós danys en infraestructures i camins de la Font de la Figuera que s’agreujaren per la mala canalització de les aigües per les obres del ferrocarril i de carreteres estatals que travessen la localitat. L’ajuntament ha rebut ara una ajuda de la Generalitat Valenciana de 886.816 euros que representa al voltant de la meitat de l’import sol·licitat, d’acord amb la primera avaluació de danys.

Aquests diners serviran per a reparar part d’aquests desperfectes, de manera que es tracte d'evitar uns efectes semblants en futurs episodis de Dana. Ara un equip tècnic estudiarà l'estat actual dels espais on es va patir amb major mesura la DANA i proposarà al Consell Agrari Municipal quines poden ser les possibilitats d'inversions amb la mencionada quantitat rebuda. Després serà el moment d'elaborar els plecs tècnics i administratius necessaris per a licitar les obres, que en tot cas hauran d'estar executades en el termini d'un any.

El temporal que fa dos anys va afectar a diverses localitats de la Comunitat Valenciana, va causar danys importants en la Font de la Figuera amb destrosses en zones com el Barranc d’Ernesto, zones pròximes a la Cooperativa La Viña, espais ubicats junt a la rambla del Cànyoles així com murs de contenció d’infraestructures municipals i camins de l’extens terme municipal que abasta uns 85 quilòmetres quadrats i que en camins arriba als 185 quilòmetres.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.