NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Albaida aprova un pressupost de vora 6 milions d'euros per al 2022 amb l'objectiu de superar la crisi de la Covid-19 i garantir serveis públics i de qualitat amb inversions claus en Cultura i Esport

Pressupost cap a la normalitat

L’Ajuntament d’Albaida ha tancat l’any 2021 amb els deures fets i d’aquesta manera segueix en el camí cap a la normalitat financera amb l’aprovació del seu pressupost per al 2022 que entrarà en vigor en temps i forma. Els comptes municipals volen ser un reflex de l’aposta cap a la recuperació econòmica que tant a escala local com pel que fa a l’àmbit estatal i autonòmic arrepleguen aquests comptes.

Amb consonància amb aquesta realitat l’ajuntament d’Albaida ha aprovat un pressupost de 5.994.259,23 €. Una quantia que podria veure’s ampliada amb la concessió d’ajudes provinents de Fons Europeus i subvencions d’altres administracions que ajudaran a millorar la situació socioeconòmica de la localitat amb una clara aposta per la Promoció Econòmica, Cultural i a sufragar altres serveis que es presten a la ciutadania per a recuperar la tan esperada normalitat.

En els últims anys l’Ajuntament manté la filosofia de cerca constant de recursos externs per a fer front al manteniment d’uns serveis públics de qualitat i propers a les veïnes i als veïns d’Albaida. Dins d’aquest repte es pot posar de manifest que per al 2022 el Bloc Social del Pressupost rebrà en subvencions d’altres institucions, principalment de la Conselleria d’Inclusió i de la Diputació de València, la quantia de 815.302,43 €. De la qual destaca el nou servei d’Itineraris Integrats, anomenat Albaida Integra, que capta 103.642,94 € de Fons Europeus per via de la Conselleria i s’encarregarà d’acompanyar a les persones més vulnerables o en risc d’exclusió social cap a la incorporació sociolaboral gràcies a formació i seguiment. A més, cal apuntar que mitjançant els programes del Labora també es comptarà amb una nova Educadora Social encarregada de l’atenció a la Infància i l’Adolescència.

Amb aquesta quantia el Palau dels Milà i Aragó quedaria dotat de contingut i convertit en tot un centre cultural i referent per a tot el país amb l’objectiu de cercar aliances amb altres institucions i organismes per a garantir un projecte que arrele amb força cap al futur.

Pel que fa al deute històric a Albaida la xifra se situa en 9,2 milions € i suposa, a hores d’ara, el seu pagament el 10% del pressupost del 2022 una despesa que cada any és la major i que arrastra, segons el govern local, de la ruïnosa gestió anterior. Tot i això, l’equip d’Albert es mostra optimista perquè malgrat el llastre cada any s’amortitza el deute i amb això Albaida està més a prop de veure la llum.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.