NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Turisme la Costera llança nou rutes turístiques temàtiques noves

Noves rutes

Turisme la Costera, marca turística de la Mancomunitat de la Costera-Canal, ha llançat nou rutes turístiques temàtiques noves, que es sumen a les sis inicials, sobre diferents recursos de la comarca. Totes elles, en pdf, ja poden consultar-se i descarregar-se en la pàgina web www.turismelacostera.com.

Un aspecte a destacar és que cadascuna de les rutes estan introduïdes i explicades per un ambaixador o ambaixadora, persones rellevants vinculades a la comarca. Les noves rutes són les següents: ruta dels roders amb benvinguda a càrrec de Manel Arcos, periodista investigador, expert en bandolerisme valencià del segle XI; Ruta de la Costera amb els ulls de les dones; ruta de les ermites ja que la Costera compta amb més de vint disseminades per tot el seu territori de diferents èpoques i estils; Ruta del patrimoni industrial per recorre les xemeneies industrials presents en localitats com Canals, Xàtiva o Vallada i que s’han convertit en fites urbanes.

Continuem amb la ruta de la taulelleria artística; en ella es mostra la comarca de La Costera com protagonista d’etapes d’esplendor de la pintura ceràmica amb carrers que compten amb nombrosos plafons devocionals procedents de les Fàbriques Reials; la ruta gastronòmica, un itinerari pels diferents establiments de restauració i/o agroalimentació que destaquen per l’aposta pel producte de proximitat i el foment de la gastronomia genuïna de cada poble i que té com ambaixador a Paco Alonso, periodista i escriptor.

Ens queden tres, la ruta de la pilota. La Costera és bressol de grans jugadors de pilota i no és casualitat, és el resultat d’una llarga tradició que durant dècades es va transmetre de generació en generació. David Sarasol, director del Museu de la Pilota d’el Genovès és l’encarregat de donar-nos la benvinguda. Ruta de les festes singulars i per últim ruta de les danses i la música tradicional.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.