NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La reurbanització de la nova Glorieta del País Valencià de Dènia serà de plataforma única, comptarà amb més vegetació es contemplarà la conservació dels elements històrics

Un espai per als vianants

La redacció del projecte de reurbanització de la Glorieta del País Valencià a la ciutat de Dènia i del seu entorn, una obra que té un pressupost proper al milió d'euros, està a punt de finalitzar i en aquests primers mesos de 2022 es traurà a licitació l'execució.

Com a part del material del projecte, l'Ajuntament de Dénia disposa d’aquest audiovisual on es pot veure la transformació d'aquest indret emblemàtic de la ciutat, situat en ple centre i que tanca per dalt el carrer del Marqués de Campo, que en breu també serà sotmès a certes actuacions de millora per a consolidar-ne el tancament al trànsit.

La redacció i execució del projecte està cofinançat per la Diputació d'Alacant, dins del seu Pla d'Inversions i Finançament d'Infraestructures 2020-2023. Per la seua part, l'Ajuntament ja ha anunciat que costejarà la part corresponent amb la subvenció dels fons Next Generation recentment confirmada per a Dénia. La reurbanització de la Glorieta del País Valencià i l'entorn, que inclou els carrers de Ramon i Cajal, Cop i el carreró de Morand, vol posar en valor aquest espai històric i reforçar-hi el concepte de glorieta.

Aci poden veure el disseny final, com a espai de vianants i de plataforma única, amb els elements en altura adaptats a les normes d'accessibilitat. La nova imatge mantindrà la geometria el·líptica i amplia l'espai dedicat a la vegetació natural, que serà autòctona. Es conservaran també les característiques rajoles vermelles i el paviment petri de la zona central, així com la font.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.