NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ontinyent destina 570.000 euros en aquest 2022 a mantenir el suport a la Cultura Segura

Perquè la cultura no pare

L’Ajuntament d’Ontinyent destinarà 570.000 euros el 2022 en mantenir el suport a la cultura segura tal i com s’ha vist en aquests dos anys de pandèmia on l’activitat no ha parat tot i les dificultats derivades per la situació.

Dins d’aquest pressupost de 570.000 euros destaca l’augment de dues partides: la del fons global per a les associacions culturals, veïnals i festives, que puja dels 144.000 fins als 154.000 euros i la destinada a Gegants i Cabets.

Altres partides importants són les activitats de ponència a les que es destinen 90.000 euros; per assistència tècnica al Teatre Echegaray i Sala Gomis, 45.000 euros; o el manteniment de partides com la del muntatge del castell de festes, 54.189 euros o Ontinyent en Concert, 50.000 euros.

El regidor també destacava l’obtenció de 113.000 euros de subvencions provinents de la Diputació de València i la Generalitat.

Per la seua banda, Ferran Gandia, desglossava les partides de Biblioteca i Museus, posant de relleu la continuïtat al projecte “Biblioparcs”.

Pel que fa a la regidoria de Museus, es mantenen les partides per a activitats de ponència, per a material i publicacions del MAOVA i per al servei d’Arqueologia, que sumen altres 10.000 euros.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.