NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El Ràfol de Salem comença el 2022 amb deute zero al haver liquidat tot el préstec signat amb el Pla Montoro

Comptes sanejats

El municipi d’El Ràfol de Salem ha començat l’any amb un endeutament zero. El 2011 aquest ajuntament acumulava un deute de 805.671 euros que al llarg d’aquests anys ha anat saldant-se. A finals de desembre, la corporació local liquidava totalment el préstec valorat en 300.000 euros de factures pendents de saldar amb proveïdors, contractat el 2012 a través del conegut com Pla Montoro.

L’eliminació total d’aquest préstec permet alliberar d’una càrrega econòmica important el pressupost d’aquest 2022, disposant de 30.000 euros més, diners que la corporació municipal vol que repercutisca en els seus veïns amb mesures com la bonificació de l’IBI a famílies nombroses o l’abonament de quotes esportives i d’activitats extraescolars.

Així després de nou anys durs la bona gestió municipal ha permès sanejar els comptes d’aquest menut poble de la Vall d’Albaida.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.