NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La II Sant Silvestre Solidària de l'Olleria recapta 1044 euros per a la investigació en càncer

Carrera solidària

La II Sant Silvestre Solidària de l’Olleria, celebrada el passat dos de gener ha aconseguit recaptar un total de 1.044 euros que van íntegrament destinats a la investigació contra el càncer. L'esdeveniment va consistir en una marxa pels carrers del municipi, d'un total de 3,5 km, i un concurs de disfresses on es varen repartir un total de 6 premis, 2 per a disfresses individuals i 4 per a grups, tot això amb l'animació de Philantropic i un photocall divertit on els participants van poder endur-se un record d'aquesta segona edició.

La vesprada del primer diumenge de l’any fou, per tant, en l’Olleria molt divertida i solidària i per aquest motiu l’Ajuntament vol agrair a tots els veïns la seua participació, a l’AECC de l’Olleria la seua implicació, a Philantropci, la Colla de Campaners De La Vall Blanca, la SEM Santa Cecilia L'Olleria, l'AEM La Nova L'Olleria i el Grup de Cornetes i tambors la seua participació en l'esdeveniment i a Protecció Civil de L'Olleria, Serveis Municipals, Policia Local de L'Olleria i a les persones voluntàries la seua gran tasca d'organització i control de l'acte.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.