NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Xàtiva atorga més de 62.000 euros en ajudes socials d'emergència i 15.000 en ajudes a família i infància

Ajudes socials

Al 2021, l’Ajuntament de Xàtiva ha concedit un total de 62.540,10 euros destinats a ajudes d’emergència i autonomia personal, incloses en el catàleg de prestacions del Sistema Públic Valencià de Serveis Socials de la Generalitat Valenciana.

D’una banda estan les prestacions econòmiques d’emergència per atendre necessitats bàsiques per absència o insuficiència d’ingressos com serien cobrir despeses de subministrament energètic, per a l’habitatge, per a l’alimentació o altres excepcionals de necessitat greu. Dins d’aquesta tipologia també es troben les prestacions econòmiques per a promoure l’autonomia personal de persones majos amb problemes motors o sensorials.

A més l’Ajuntament ha informat que fins al mes de desembre s’han atorgat un total de 14.980, 19 euros per a ajudes a família i infància per evitar situacions de marginació o exclusió social.

Dins de les ajudes a família i infància trobem diferents tipus com les beques per a escoles infantils, per al menjador en període de vacances, beques per a llibres de text i material escolar, per a activitats esportives i d’oci en cas de ser esportistes federats i les beques d’activitats escolars.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.