NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'Alcúdia de Crespins aprova el pressupost 2022 per un import de 4.208.850 euros

Compleix els objectius del govern

L'Ajuntament de l'Alcúdia de Crespins ha aprovat amb els vots favorables dels integrants del govern municipal (PSOE i Compromís) i l'abstenció de l'oposició (PP) el seu pressupost municipal per a 2022 per un import de 4.208.850 euros en la sessió extraordinària del ple municipal celebrat el passat 27 de desembre.

En el pressupost de 2022, el capítol d'ingressos es veu incrementat un 4,5% respecte al de l'exercici 2021, mantenint la pressió fiscal, un dels objectius del govern municipal. Els majors ingressos es produeixen sobretot per la previsió d'augment de la participació en els tributs de l'Estat i pel compromís reconegut de la Diputació la qual dobla la quantitat del Fons de Cooperació.

El pressupost municipal, a més, contempla les despeses previstes per la perllongació de l'actual situació sanitària, les eines necessàries per a continuar amb la reactivació tant social com econòmica i afronta inversions necessàries per al municipi.

D'aquesta forma, s'han augmentat les partides pressupostàries de l'àmbit social referents a les ajudes d'emergència i cobertura sanitària, així com les corresponents a programes i activitats de l'àrea de serveis socials i polítiques d'igualtat.

Pel que fa a la reactivació econòmica s'habilita d'inici una partida de 40.000 euros destinada al Pla d'Ocupació Local i una altra d'ajudes al comerç local per import de 20.000 euros. La partida corresponent a Promoció Econòmica i Comerç també s'incrementa respecte a l'exercici anterior.

Respecte a les quantitats destinades a les programacions esportives i de joventut, cultural i festa es veuen augmentades igual que les corresponents a serveis municipals i obres públiques que també són majors que les de l'exercici 2021. Així mateix, al plenari a més ha quedat aprovada la plantilla de personal. També s'ha augmentat el complement de destí al cos de Policia Local.

Per altra banda, l'apartat d'inversions del pressupost ascendeix a 647.077 euros i acull com a partides més importants el sisè pagament de la sentència expropiatòria de dues parcel·les en el Riu per import de 432.827 euros, la segona fase de reurbanització del carrer Cervantes que ascendeix a 130.000 euros, la connexió elèctrica des del nucli urbà fins al pas inferior de la prolongació del carrer 25 d'abril pressupostada amb 37.500 euros, la instal·lació de plaques solars al col·legi la Sénia amb 19.100 euros i la segona fase d'obres de condicionament del mercat municipal per import de 9.500 euros.

Un pressupost que dona cobertura a la situació sanitària actual i potencia totes les partides de despesa social així com les partides corresponents a ocupació i reactivació socioeconòmica.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.