NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Baixa l'atur en 669 persones la Costera, la Vall i la Canal

S'impulsa l'economia fins dades prepandèmiques

L’any 2021 ha finalitzat amb bones notícies pel que fa a l’ocupació en les comarques de la Costera, la Vall d’Albaida i la Canal de Navarrés. En total es comptabilitzen 669 aturats menys i es confirma l’impuls de l’economia a xifres anteriors a la pandèmia.

En la Costera 311 persones han aconseguit un treball, el que suposa una disminució mensual del 5,86%. Per sectors, el que més ocupació ha creat és el de serveis, seguit de la indústria. Pel que fa a les poblacions més grans, en la capital Xàtiva trobem 124 desocupats menys i 54 en Canals. En desembre es realitzaren 1093 contractes encara que la temporal segueix sent molt major, amb un 83,62%.

En la Vall d’Albaida trobem un total de 5.392 aturats, el que suposa 287 menys que al mes anterior i 673 menys que el 2020; és a dir, una disminució mensual del 5,05% i una anual de l’11,10%. El sector serveis és també el que ha promogut més ocupació. En Ontinyent es comptabilitzen 119 persones desocupades menys; 45 en l’Olleria; 21 en Aielo de Malferit; 15 en Bocairent; 12 en Albaida i 10 en Benigànim. Pel que fa als contractes s’han signat 2370; 1043 han sigut a dones i 1327 a homes.

En la Canal de Navarrés un total de 71 persones han trobat treball en desembre. Per municipis Énguera registra 17 aturats menys i Navarrés, 23. El número de contractes registrats foren 1009, 366 més que fa un any; encara que al igual que en les altres dues comarques, majoritàriament foren contractes temporals.

Per a Raül Roselló, secretari general comarcal d’UGT-PV les dades confirmen una vegada més l’efectivitat de portar a terme polítiques d’impuls econòmic i de protecció social en moments d’adversitat. També s’ha referit a l’acord sobre la reforma laboral afirmant que jugarà un paper molt important al situar a l’ocupació estable i de qualitat com un dels principals pilars sobre els que recolzar la recuperació econòmica. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.