NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El curs escolar es reprèn el dilluns 10 de gener amb el 100% de presencialitat

S'aplicarà en totes les etapes educatives

El proper dilluns 10 de gener, el curs escolar es reprendrà tal i com estava previst, amb el 100% de presencialitat en totes les etapes educatives però amb mesures de reforç front a la covid encara per concretar. Així es desprèn després de la reunió conjunta per videoconferència del Consell Interterritorial del Sistema Nacional de salut, la Conferència Sectorial d’Educació i la Conferència de Política Universitària celebrada en la Moncloa.

Al cas de les universitats, el seguiment de casos serà especial per a garantir l’ensenyament presencial al temps que s’afavorirà una segona oportunitat als universitaris confinats que no puguen examinar-se.

Tal i com s’ha recalcat, els centres educatius són espais segurs per a l’alumnat gràcies també a les campanyes de vacunació. Ací a la Comunitat Valenciana l’inoculació dels

dels xiquets de 5 a 11 anys en la Comunitat supera la mitjana estatal que a dia de hui es situa en el 29.9% de la població amb una dosi.  

El que si han sol·licitat al Ministeri és la necessitat de comptar abans de que es reprenga l’activitat lectiva amb una actualització del protocol de gestió de casos Covid en les aules, adaptada a la situació actual de la pandèmia.

On no hi haurà canvis, de moment, és en les quarantenes dels grups bombolla quan hi haja un positiu en classe o si els alumnes són contacte estret amb un contagiat i no estiguen vacunats.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.