NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'Alcúdia de Crespins tanca amb èxit la campanya "Al Nadal i sempre, comerç local"

La campanya ha premiat els consumidors amb xecs regals amb 30?, 50?, 100? i 150?.

La campanya de suport al comerç local “Al Nadal i sempre, comerç local” posada en marxa per la Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç de l'Ajuntament de l'Alcúdia de Crespins ha arribat a la seua fi.

El poble ha respost amb èxit de participació i recollim sensacions positives tant per als consumidors com per als comerços adherits a la mateixa.

Amb aquesta iniciativa es pretenia fomentar l'activitat i la promoció del teixit comercial del municipi donant premis en unes dades molt assenyalades.

Pel que fa als premis, amb cada compra efectuada en algun dels més dels 100 establiments participants en la campanya, el client rebia un tiquet que emplenava amb les seues dades i dipositava en les urnes que es van habilitar per a tal efecte.

Ahir mateix, 4 de gener es va realitzar un sorteig de xecs regals que enguany s'han vist incrementats, consistint els mateixos en xecs de diferents valor amb un 1er de 150 €, un 2º de 100€ i un 3er de 50€ i el sorteig de 20 xecs regals de 30 € , tots ells a consumir en els comerços que ho desitgen adherits a la campanya.

Amb aquesta campanya,  l’Alcúdia de Crespins ha dinamitzat el Nadal i ha promogut la participació de la població per generar un ambient festiu i de germanor durant aquesta celebració.

Bons propòsits per a començar el 2022 i seguir dient sí a l'Alcúdia de Crespins, sí als comerços locals la resta de l'any, i sobretot sí a la proximitat, la dedicació i la professionalitat dels nostres negocis que sempre compten amb productes i serveis de primera qualitat.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.