NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ontinyent organitza un "Formworking" per a formar empreses i autònoms en habilitats directives

El programa comptarà amb un cicle de tallers amb la col·laboració d'EDEM

En l’aposta d’Ontinyent no sols per formar, sinó per retenir el talent local, l’Ajuntament i l’Escola d’Empresaris EDEM organitzaran 5 tallers per formar a empreses i autònoms en habilitat directives.

Les sessions, que seran impartides per personal d’EDEM, entitat apadrinada per l’empresari Juan Roig, es desenvoluparan a l’espai del Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana.

Aquesta experiència formativa s’anomena “Formworking”.

Les accions d’aquest “formworking” inclouran 5 tallers formatius amb destacats ponents del món empresarial i la comunicació, com Rafael Machin, Pepe Crespo, Borja Gonzálbez, Ximo Catalán i Maribel Villaplana.

En ser una formació personalitzada, es compta amb un límit de 50 participants, per ordre d’inscripció.

El cost total per assistir serà de 150 euros, havent de formalitzar-se la inscripció a la web www.formworking.es. Les persones interessades primer s’hauran d’inscriure a la web i després rebran un correu electrònic amb la confirmació de la reserva de la plaça, moment al qual es realitzarà el pagament, una vegada s’haja confirmat la seua inscripció.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.