NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

8M a Tavernes de la Valldigna

Noèlia Alberola és la regidora d'Igualtat i Dona a l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna

Tavernes commemora el Dia de la Dona amb diferents jornades reivindicatives. La Regidoria d’Igualtat i Dona ha programat activitats per a commemorar i reivindicar el paper de les dones i la igualtat de gènere en la societat.

El passat dijous 3 de març s'obria l’exposició artística , a càrrec de l’associació l’Art de la Vall, que mostra una visió artística femenina a través de diferents pintures i escultures d’artistes vallers. L’exposició es podrà veure fins al 15 de març, tots els matins de dilluns a divendres (de 10 a 13 hores) i de vesprada els dimarts i divendres (de 17 a 20 hores).

El passat divendres 4 de març a les 19.30 hores des de la plaça Major es va dur a terme la Cursa de la Dona que va comptar amb un dorsal zero per a ajudar a les dones refugiades sahrauís, mitjançant les aportacions voluntàries de la ciutadania, així com punts de conscienciació de les associacions Alanna i Creu Roja Tavernes.

El passat diumenge 6 de març, es va representar un espectacle gratuït que reivindica el paper de la dona en la societat moderna (19 hores en la Casa de la Cultura). L’obra està representada per dos actrius de renom com Amparo Oltra i Arantxa González, que ofereixen un espectacle ple d’humor i sarcasme des d’una perspectiva femenina.

Hui, dia 8M, a les 17 hores està prevista l’arribada a Tavernes de la bicicletada organitzada per la Xarxa Feminista La Safor-Valldigna, a la qual la població es podrà unir des del polígon El Pla. Al Braç Treballador, per altra banda, tindran lloc diverses iniciatives, començant a les 18.15 hores amb el descobriment del preciós mural commemoratiu del 8M, elaborat per l’artista Toni Espinar, i una xarrada sobre les dones protagonistes del mural a càrrec del mateix muralista i l’agent d’igualtat i professor, Agustín Zaragozá.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.