NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Entrevista CRIS-ADIEM Ontinyent

Isabel Gisbert és educadora social del CRIS ADIEM (Associació per a la Defensa i Integració del Malalt Mental d'Ontinyent)

ADIEM organitza les jornades de Projectes de Salut Mental. Tindran lloc el 25 i el 29 de març amb la participació de diferents associacions especialitzades en teràpies de salut mental. En concret, per al divendres 25 de març, d'11.00 a 13.00 hores, estan programades les xarrades: 'Àlbum il·lustrat, poesia i literatura en salut mental', d'Irene Castillo (Vadecuentos); 'Aprendre a l'hor de l'escola', de Nuria Martínez i Aniol Sapena (Fundació Drissa); i Teatre 'No a l'estigma', de Verónica Piqueras (ADIEM Ontinyent). D'altra banda, el dimarts, 29 de març, també d'11.00 a 13.00 hores, estan programades: 'Dansant sense etiquetes: biodansa i salut mental', d'Alba Álvarez (Cuida la vida); 'Aportacions de les intervencions assistides per gossos en usuaris de salut mental', d'Olga Mollá (Perroterapia); i 'Inclou-te ràdio', de Petra Motles (Programa socioeducatiu en Salut Mental Inclou-te). Es tracta d'activitats obertes a qui vulga participar, d'inscripció gratuïta a crisisabel@adiemontinyent.es.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.