NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Entrevista a Antonio Matinero: Asjubi40

Antonio Matinero és el president d'Asjubi40

Asjbubi40; Jubilació Anticipada sense penalitzar amb 40 anys o més cotitzats
Asjubi40 decideix portar a la Justícia les retallades perpètues de pensió amb 40 o més anys cotitzats. Els jubilats anticipats amb llargues carreres s'han posat en peu de guerra: "Donem per tancada la via política". Els jubilats anticipats desmunten l''informe Escrivá' sobre llargues carreres de cotització.

Asjubi40 camina cap a Europa
Els jubilats anticipadament amb carreres de cotització de més de 40 anys reclamaran davant la justícia europea l'eliminació dels coeficients reductors de les seues pensions. Sota el paraigua de l'associació Jubilació Anticipada sense penalitzar amb 40 anys o més cotitzats, Asjbubi40, molts treballadors per compte propi i assalariats presentaran una reclamació davant el Parlament i el Defensor del Poble europeus per a suprimir les penalitzacions que pateixen en la seua pensió per haver-se jubilat abans de l'edat reglamentària, sense que es tinguen en compte les seues més de 40 anys cotitzats a la Seguretat Social.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.