NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ontinyent posa en marxa amb el Pla Corresponsables 4 escoles d'estiu, una ludoteca municipal i redactarà el primer pla de conciliació

Recursos per poder conciliar

Les regidories d’Igualtat, Educació i Joventut de l’Ajuntament d’Ontinyent han unit esforços per a coordinar la posada en marxa del Pla Corresponsables, que destinarà 159.000 euros a impulsar nous recursos de conciliació a la ciutat, en concret 4 escoles d’estiu i una ludoteca. Una iniciativa subvencionada per la Generalitat i el Ministeri d’Igualtat.

La primera ludoteca municipal es posarà en marxa en juny per a xiquets de 2 a 14 anys al Parc del Mestre Ferrero amb horari ininterromput.

Les tres Escoles d’Estiu, amb un preu de 40 euros per alumne prestarà servei durant to el mes de juliol i la primera setmana d’agost. Com a novetat es podran inscriure els menuts des dels 2 anys. L’horari serà de 9 a 14 hores amb la possibilitat d’obrir una escola matinera des de les 8.

El Pla Corresponsables també inclou una Escola d’Estiu gratuïta per a Adolescents amb 50 places disponibles.

Per últim també es contempla la redacció del primer pla de conciliació de la ciutat d’Ontinyent.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.