NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ontinyent adjudica les obres del Mercat Municipal per 387.000 euros

Modernització i reordenació

La mesa de contractació de l'Ajuntament d'Ontinyent proposava a l’empresa Construcciones Enciso y José, SL com adjudicatària de les obres de modernització del mercat municipal i reordenació del seu espai exterior, per 387.442 euros iva inclòs. L’actuació, cofinançada pel Fons Europeu Regional FEDER del programa EDUSI, inclou entre altres coses la creació d’una nova cafeteria (amb disseny de Ramón Esteve) i la dotació d’una escala mecànica que permetrà salvar el desnivell vertical existent respecte a la Plaça de la Coronació, superior als 8 metres.

Entre els aspectes que la mesa tenia en compte per fer la proposta es troba tant el fet que aquesta empresa ha presentat l’oferta més avantatjosa per a les arques municipals, (amb 21.542 euros d’estalvi respecte al pressupost de licitació) com que a la seua proposta es contempla l’execució de la totalitat de les possibles millores plantejades a les bases del concurs, que s’executaran sense cost addicional per a l’Ajuntament.

Entre estres millores, valorades en 24.465 euros, es troben la pavimentació de la vorera al carrer prolongació Puríssima i l'asfaltat de l'encreuament d'aquesta via, a més d’altres com la instal·lació d’un passamans en aquesta vorera; col·locació d’una barana  en la zona de la nova escala mecànica; col·locació de noves lluminàries; així com la reparació i neteja d’un mur de mamposteria a la zona. Una volta es compta amb la proposta d’adjudicació de la mesa de contractació, l’empresa ha de presentar la documentació i fiança per poder fer efectiva l’adjudicació i la signatura del contracte, que donarà pas a l’inici d’unes obres que tenen un termini d’execució de 6 mesos i no afectaran al normal funcionament del mercat.

Des del consistori ontinyentí s’ha destacat “l’atractiu que suposaran les millores a executar per a atraure clients al mercat municipal, per facilitar el trànsit per la zona a persones amb problemes de mobilitat, i en definitiva per dotar de més vida al mercat i els carrers del seu entorn”.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.