NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Adif anuncia la licitació en juny de la nova estació de l'Alcúdia de Crespins després d'onze anys de reivindicacions

Eixirà a concurs en juny

Després d’11 anys de reivindicacions i lluita per fi la nova estació de tren de l’Alcúdia de Crespins serà una realitat al anunciar-se la seua licitació al mes de juny. Així ho han traslladat el director general de Conservació i Manteniment d’ADIF, Ángel Contreras i el subdirector de Manteniment d’Infraestructures, Fernando Ugena a l’alcalde, Pepe Garrigós, qui va assumir el projecte com objectiu principal a assolir per concloure la legislatura i el vicealcalde, Roberto Granero. Un projecte que, a més, està inclòs al Pla de Rodalies aprovat pel Consell de Ministre, la qual cosa garanteix econòmicament la inversió necessària perquè el municipi compte amb una estació de tren digna, decent i adequada.

Fou l’any 2011 quan es va demolir l’antic edifici per problemes d’aluminosi en els materials de construcció que feien impossible la seua rehabilitació i des d’aquell moment no s’ha comptat amb una estació de trens com tal sinó amb un barracó.

Ara el que van a iniciar-se són els procediments necessaris com són la redacció, la licitació i tots els passos necessaris per a la construcció de la nova estació; un procés que pot allargar-se però que culminarà amb el nou edifici.

A la reunió, que tenia lloc al saló de plens de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins s’ha creat una comissió de seguiment on estaran representades les tres administracions: Renfer/Adif, Roser Obrer per part de la Generalitat Valenciana i el regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament, Jordi Caparrós; una comissió que ja té previst reunir-se aquesta setmana per començar els treballs.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.