NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Arquitectes i historiadors explicaran les obres en marxa en Ontinyent a través de dues rutes guiades

"Obert per obres"

Un equip de 6 arquitectes i historiadors explicarà les obres públiques actualment en marxa en Ontinyent a través d’un programa de rutes guiades anomenat “Obert per Obres”.

“Obert per Obres” comptarà amb 3 arquitectes: Baldo Molinero, Silvia Párraga i Sari Calatayud i 3 historiadors, Alfred Bernabeu, Manuel Requena i Ignasi Gironé, que explicaran en més d’una dotzena de sessions les dues rutes guiades que s’han preparat i que s’obrin a un grup d’entre 15 i 20 persones.

A la ruta “La memòria de l’aigua” es visitaran obres d’interès dels del punt de vista hidràulic.

Es podrà visitar els dissabtes 21 de maig i 4 i 18 de juny i els dimecres 25 de maig i 8, 22 i 29 de juny. A la segona ruta, “Un passat ple de futur”, es recorrerà espais com la Glorieta, el Museu del Tèxtil, la plaça de la Concepció, el col·lector general d’aigües o la muralla de La Vila, entre altres.

En aquest cas la ruta es podrà fer dissabtes 21 i 18 de maig i 11 de juny i dimecres 1, 15 i 21 de juny. Totes les del dissabte eixiran a les 10:30 i les del dimecres a les 18 o 18:30 hores.

En ambdós casos, per apuntar-se caldrà posar-se en contacte o visitar l’Oficina de Turisme d’Ontinyent, al Palau de la Vila i al telèfon 96 291 60 90.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.